نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

فیاضی: نوشابه روی زمین می‌ریزم تا سُر نخوریم! |کاش به جای تتو نگران سلامتی بازیکنان باشند

  • کد خبر: ۵۴۴۷۷
  • ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
فیاضی: نوشابه روی زمین می‌ریزم تا سُر نخوریم! |کاش به جای تتو نگران سلامتی بازیکنان باشند
مدت هاست که اکثر تیم‌ها نسبت به کف پوش خانه والیبال تهران معترض هستند، اما هیچ ترتیب اثری داده نشده است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، پوریا فیاضی بازیکن باتجربه تیم والیبال شهرداری ارومیه با انتقاد از کف پوش سالن خانه والیبال تهران می‌گوید: قبل از هر افتخاری و هر چیزی سلامتی بازیکنان مهم است. با احترام به تمام کسانی که زحمت کشیده اند باید بگویم کف پوش خانه والیبال تهران به هیچ عنوان مناسب بازی نیست. من واقعا می‌ترسم، چون پایم را یک بار عمل کردم و متاسفانه در بازی یک ۱۰۰ هم برای اسپکم نپریدم آنهم به این خاطر که ۲ بار برای دریافت رفتم و پایم سُر خورد. از سامان فائزی بازیکن تیم رقیب هم پرسیدم او هم گفت دو بار سُر خورده است. از مسئولان خواهش میکنم این کف پوش را درست کنند.
 
او در ادامه درباره خالکوبی اش هم می‌گوید: به من ۱۰ بار برای تتوی روی دستم تذکر داده اند، اما من نمی‌توانم آن را پاک کنم. یک هفته زمان لازم دارم تا بروم آن را پاک کنم، چشم این کار را هم می‌کنم، اما‌ ای کاش آنقدر که برای تتو به ما تذکر می‌دهند کمی هم حواس شان به سلامتی ما بازیکنان هم بود و برای شان اهمیت داشتیم. کف پوش را درست کنند بقیه اش دیگر مهم نیست، تلاش مان را می‌کنیم یا ما می‌بریم یا تیم مقابل، اما شرایط باید طوری باشد که ما نگران سلامتی مان نباشیم. به هرحال بازیکن ملی اینجا بازی می‌کند آنهم سال قبل از المپیک، اگر مصدوم شوند تیم ملی چه خواهد شد؟
 
فیاضی در پایان می‌گوید: ما مجتبی میرزاجانپور را هم در همین سالن از دست دادیم و الان چندین ماه نمی‌تواند بازی کند. همه تیم‌ها با خودشان نوشابه می‌آورند و کف سالن می‌ریزند تا سر نخورند! تیم‌ها دارند دعوا می‌کنند که در خانه والیبال بازی نکنند و بروند در سالن فدراسیون به رقابت بپردازند. امیدوارم فکری به حال این مشکل بکنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->